Den italienska trattorian

 

 

Alla som besökt Italien har med all säkerhet suttit ute på någon trattoria och ätit sin lunch eller middag. Den heta solen, lukten och den goda maten gör att man minns tillbaka med Rome, Italy - Sep 16, 2015: Tourists and local residents enjoying the night life, dining in outdoor street restaurants in the center of Rome, Italy.värme på de resor man gjort och all got mat man ätit. Man brukar även komma ihåg att se till att det finns skugga där man ska äta. Har man en gång ätit mat ute på en trattoria utan skugga så är man noga att se till att nästa ställe kan erbjuda dig skugga.

Skugga
De flesta servitörer brukar erbjuda skugga till gästerna. Ibland har de satt sina bord under något stort träd som kan erbjuda den skugga som man så gärna vill ha när man sitter och äter sin goda mat. Om det inte finns träd brukar de kunna erbjuda nästa sida runt knuten av huset. Ibland så finns det ingen skugga att erbjuda. De flesta restauranger som vet att de inte har någon naturlig skugga brukar ha snygga markiser som är anpassade för deras restaurang. Det är något vi också ser blir mer och mer vanligt här i Sverige. Speciellt har
markiser Stockholm ökat, men inte bara för restauranger utan även för andra företag som söker lite skugga.

Besök Italien

 

Är du fascinerad av det italienska köket och deras små trattorior bör du resa till Italien om du inte redan gjort det. De har ett fantastiskt kök och mycket kultur och historia som går att Pasta tagliatelle with meat sauce or pasta with ragu bolognese.Italian typical food.kombinera tillsammans med det fantastiska vädret. Rom är det ultimata stället om du söker allt av det vi nämnt ovan. Det är en underbar huvudstad som är en enda utgrävning från en svunnen tid. Tillsammans med alla små restauranger som ligger längsmed trottoarerna står alla som försöker sälja på dig en massa souvenirer för att sedan övergå till någon som försöker uttrycka sig genom att agera clown eller något liknande. Allt för att folk ska stanna till och kanske köpa något eller skänka en slant till aktören. Det är många flygbolag som reser till Rom från Sverige. Flygpriserna är överkomliga och restiden är endast några timmar. Det betyder att du inte behöver spendera en massa onödig tid på att få jetlag.

 
 

About the author

More posts by